Αντί να χρησιμοποιήσετε καπάκι ή αλουμινόχαρτο σε μια κατσαρόλα, στην οποία μαγειρεύετε, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με ένα βρεγμένο και στημένο κομμάτι λαδόκολλα, το οποίο θα έχετε πρώτα κόψει στο μέγεθος της κατσαρόλας.
Την ίδια μέθοδο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και για το ψήσιμο του ψαριού στη λαδόκολλα, αυξάνοντας λίγο το χρόνο, τον οποίο θα το αφήσετε στο φούρνο, καθώς η υγρασία της λαδόκολλας θα καθυστερήσει λίγο το ψήσιμό του.
Λευτέρης Λαζάρου