Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 2 μερίδες
1 κούπα ρύζι
2 κούπες νερό ζεστό
1 1/2 κουταλιά του γλυκού βούτυρο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο. Αφού λιώσει ρίχνετε το ρύζι και ανακατεύετε καλά για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα.
Στη συνέχεια προσθέστε τις δυο κούπες ζεστό νερό, κλείνετε το καπάκι και βράζετε για 10 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
Τέλος αλατοπιπερώστε και το ρύζι είναι έτοιμο μαλακό με τραγή υφή "σπυρωτό"!
Περισσότερα μυστικά και συνταγές στο sidagi.gr