Το τέλειο βρασμένο αυγό είναι αυτό, που μαγειρεύεται σε βραστό νερό, με λίγο αλάτι και ξύδι, για 11 λεπτά. Και, για να αποφύγουμε το αντιαισθητικό μωβ δαχτυλίδι γύρω από τον κρόκο, πρέπει να το βάλουμε αμέσως μέσα σε παγωμένο νερό, μέχρι να κρυώσει εντελώς.
Το news.gr σας θυμίζει τις συνταγές, τις συμβουλές και τα μυστικά που εσείς αγαπήσατε! Για τις επόμενες μέρες οι πλέον διαβασμένες και αγαπημένες συνταγές και συμβουλές του news έρχονται ξανά στην επικαιρότητα!
Το μυστικό από τον Λευτέρη Λαζάρου.