ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Αποφεύγετε το συχνό ανακάτεμα του φαγητού όταν μαγειρεύετε. Το συνεχόμενο ανακάτεμα αφενός αλλοιώνει την γεύση του φαγητού, αφετέρου χαλάει την όψη του. Αποφεύγετε επομένως το συχνό ανακάτεμα, εκτός και αν η συνταγή το αναφέρει ρητά.
Μπορείτε εναλλακτικά να μαγειρεύετε σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Το news.gr σας θυμίζει τις συνταγές, τις συμβουλές και τα μυστικά που εσείς αγαπήσατε! Για τις επόμενες μέρες οι πλέον διαβασμένες και αγαπημένες συνταγές και συμβουλές του news έρχονται ξανά στην επικαιρότητα!
*Το μυστικό από τον Μιχάλη Νουρλόγλου