Oταν βγάζουμε ένα κρέας από το ψυγείο, το αφήνουμε μερικά λεπτά πριν το μαγειρέψουμε, για να έρθει στη λεγόμενη θερμοκρασία δωματίου.
'Ετσι, η θερμότητα από το ψήσιμο φτάνει πιο γρήγορα και ομοιόμορφα προς το κέντρο του κρέατος, και με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε ένα απόλυτα ομοιόμορφο ψήσιμο.
Το news.gr σας θυμίζει τις συνταγές, τις συμβουλές και τα μυστικά που εσείς αγαπήσατε! Για τις επόμενες μέρες οι πλέον διαβασμένες και αγαπημένες συνταγές και συμβουλές του news έρχονται ξανά στην επικαιρότητα!
*Η γρήγορη συνταγή δημοσιεύτηκε από τον Λευτέρη Λαζάρου