Αν δεν σας βρίσκεται και το καλύτερο αντικολλητικό τηγάνι για να μαγειρέψετε, μπορείτε να βάλετε το τηγάνι, που έχετε, στη φωτιά με μια γερή χούφτα αλάτι, για 4-5 λεπτά.
Μετά, αδειάστε το και σκουπίστε το τηγάνι μόνο με χαρτί κουζίνας.
Το news.gr σας θυμίζει τις συνταγές, τις συμβουλές και τα μυστικά που εσείς αγαπήσατε! Για τις επόμενες μέρες οι πλέον διαβασμένες και αγαπημένες συνταγές και συμβουλές του news έρχονται ξανά στην επικαιρότητα!
*Το συγκεκριμένο μυστικό για το αντικολλητικό τηγάνι δημοσιεύτηκε από τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου.