Οι συνταγές είναι μόνο μια κατευθυντήρια γραμμή, όχι η Βίβλος.
Νιώστε άνετα και μαγειρέψτε με βάση το προσωπικό σας γούστο, συμβουλεύει τους ερασιτέχνες σεφ ο Alex Seidel στο foodnetwork.com. Μη διστάσετε να αντικαταστήσετε κάποια συστατικά με άλλα της αρεσκείας.
Για παράδειγμα, αν σας αρέσει η ρίγανη και όχι το θυμάρι, αλλάξτε τη συνταγή και χρησιμοποιήστε ρίγανη!
Προσοχή: Ο αυτοσχεδιασμός επιτρέπεται (και προτείνεται) στην μαγειρική αλλά όχι στην ζαχαροπλαστική.