Ακόμα και όταν ανακατεύεται τα ζυμαρικά σας με τη σάλτσα, κάποιες φορές όλη... η νοστιμιά βρίσκεται συγκεντρωμένη στον πάτο του πιάτου σας και τα spaghettiσας δεν συγκρατούν την ουσία!
Η σεφ Giada De Laurentiis μοιράζεται στο Foodnetwork.com το οικογενειακό της μυστικό, για να "κολλάει" η σάλτσα στα ζυμαρικά:
"Μυστικό που μου είπε ο παππούς μου: Όταν σουρώσετε τα μακαρόνια (ή άλλα ζυμαρικά) - και ενώ ακόμα είναι καυτά- πριν τα ανακατέψετε με την σάλτσα, πασπαλίστε τα με λίγη παρμεζάνα.
Αυτό θα κάνει τη σάλτσα να κολλήσει πάνω τους και να δέσει τέλεια το πιάτο".