Οι περισσότεροι από εμάς, όταν φτιάχνουμε ζύμες, ρίχνουμε μέσα τα αυγά κατευθείαν από το ψυγείο και ξεπαγώνουμε το βούτυρο ζεσταίνοντάς το σε σκεύος.
Λάθος.
Σύμφωνα με την σεφ Ina Garten στο Foodnetwork.com, τα υλικά θα αναμειχθούν πιο ομοιόμορφα και η ζύμη θα ψηθεί καλύτερα, αν αφήσουμε τα αυγά και το βούτυρο εκτός ψυγείου το προηγούμενο βράδυ, ή τουλάχιστον οκτώ ώρες πριν τα χρησιμοποιήσουμε, για να πάρουν την θερμοκρασία δωματίου.