Για αυγά μάτια… haute cuisine

Ακόμα και το πιο απλό φαγητό, μπορεί να αναδειχθεί σε υψηλή γαστρονομική απόλαυση με τη συμβουλή ενός έμπειρου σεφ. 

Η Didier Elena, σεφ σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, μοιράζεται το μυστικό της για αυγά μάτια στο www.foodnetwork.com

Αφού τα αυγά σας είναι έτοιμα, με το χρυσαφί χρώμα του κρόκου να λάμπει, σβήστε τα μέσα στο τηγάνι με λίγο ξύδι από Σέρι (το διάσημο πορτογαλικό γλυκό κρασί). 

Αφήστε το να "γλασάρει" λίγο και περιχύστε με τη σάλτσα τα αυγά, για να προσθέσετε μια άλλη διάσταση στο πιάτο.