Ποιος είναι ο τρόπος για να τηγανίσουμε τις αγαπημένες μας κροκέτες (ή κομμάτια παναρισμένου ψαριού ή κοτόπουλου) χωρίς να χαλάσει το πανάρισμα, ή να μας κολλήσουν με τα διπλανά κομμάτια;
Ο ελληνικής καταγωγής σεφ Michael Psilakis, από τη Νέα Υόρκη, μοιράζεται το μυστικό του στο foodnetwork.com.
Όταν τηγανίζετε σε βαθύ τηγάνι, κρατήστε βουτηγμένο το κάθε κομμάτι, με μεγάλες λαβίδες, κάτω από την επιφάνεια του λαδιού για πέντε δευτερόλεπτα πριν από τα αφήσετε.
Αυτό θα "σφραγίσει" το εξωτερικό πανάρισμα και θα αποτρέψει τις κροκέτες από το να κολλήσουν στο σκεύος ή το να κολλήσουν τα κομμάτια μεταξύ τους.