ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΝΑ ΤΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ
Υλικά: Για 6 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 50-60 λεπτά
Υλικά
2 κιλά κατσικάκι κομμένο σε μικρές μερίδες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
1 ποτηράκι του κρασιού άσπρο κρασί
μισό ποτηράκι του κρασιού χυμό λεμόνι
αλάτι και πιπέρι.
Εκτέλεση
Τσιγαρίζω σε χαμηλή φωτιά το λάδι με τα κρεμμύδια και το κατσικάκι για περίπου 8-10 λεπτά. Προσθέτω το κρασί, το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και νερό (3-4 ποτήρια του νερού).
Αφήνω το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για 40-45 λεπτά.
Σερβίρω το φαγητό ζεστό με πιλάφι, πατάτες τηγανιτές ή μακαρόνια.