Μεθυσμένο … κατσικάκι στην κατσαρόλα

ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΝΑ ΤΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ

Υλικά: Για 6 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 50-60 λεπτά

Υλικά 

2 κιλά κατσικάκι κομμένο σε μικρές μερίδες

2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες

1 ποτηράκι του κρασιού λάδι

1 ποτηράκι του κρασιού άσπρο κρασί

μισό ποτηράκι του κρασιού χυμό λεμόνι

αλάτι και πιπέρι.

Εκτέλεση

Τσιγαρίζω σε χαμηλή φωτιά το λάδι με τα κρεμμύδια και το κατσικάκι για περίπου 8-10 λεπτά. Προσθέτω το κρασί, το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και νερό (3-4 ποτήρια του νερού).

Αφήνω το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για 40-45 λεπτά.

Σερβίρω το φαγητό ζεστό με πιλάφι, πατάτες τηγανιτές ή μακαρόνια.