ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΝΑ ΤΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15-20 λεπτά
4 αυγά
4-5 ντομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες
1 ποτηράκι του κρασιού χυμό ντομάτας
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
200γρ. φέτα σε μεγάλα κομμάτια
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω σε ένα τηγάνι τα κομμάτια και τον χυμό ντομάτας. Τα αφήνω σε χαμηλή φωτιά και όταν η σάλτσα αρχίσει να δένει, προσθέτω το λάδι και την πράσινη πιπεριά.
Ανακατεύω τη σάλτσα και βάζω μέσα τα αυγά μάτια (ολόκληρα, όχι χτυπητά όπως στην ομελέτα). Προσθέτω αλάτι και πιπέρι και αφήνω τα αυγά να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά.
Βγάζω το τηγάνι από την φωτιά, ρίχνω από επάνω τα κομμάτια φέτας και κουνάω προσεκτικά το τηγάνι 2-3 φορές.
Σερβίρω το φαγητό ζεστό με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.