ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζάνι ψίχα ώριμου καρπουζιού
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
1 ώριμη ντομάτα
1 μέτριο αγγούρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μικρό λευκό κρεμμύδι
1-2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
Λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι
Μερικά φύλλα δυόσμου για γαρνίρισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα πολτοποιείτε για 1 λεπτό.
Περνάτε το μείγμα από ένα σουρωτήρι προαιρετικά και το βάζετε μέσα σε ένα μπολ και μετά αυτό στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 με 3 ώρες.
Σερβίρετε σε πιάτα της σούπας, διάφανα ποτήρια η ακόμα και κούπες του τσαγιού. γαρνίροντας με τα φύλλα του δυόσμου.
Επειδή όλα τα καρπούζια η τα πορτοκάλια δεν έχουν την ίδια γλυκύτητα ή οξύτητα αντίστοιχα επόμενο είναι να χρειάζονται κάποιες αλλαγές στις αναλογίες τους.