Φρέσκα τορτελίνια σε ζωμό κοτόπουλου με παρμεζάνα

ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ

Για 4 άτομα

ΥΛΙΚΑ :

20 μέτρια φρέσκα τορτελίνια, με όποια γεύση σας αρέσει
1 λίτρο ζωμό κοτόπουλο
1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1 φύλλο δάφνης
 
 
 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Σε ενα σκεύος, βράζετε το ζωμό κοτόπουλου με το φύλλο δάφνης.
Ρίχνετε μέσα τα τορτελίνια και τα βράζετε σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
Όταν είναι έτοιμα, μοιράζετε τα τορτελίνια σε βαθιά πιάτα και ρίχνετε και το ζωμό, μέχρι να τα σκεπάσει.
 
Πασπαλίζετε από πάνω με την παρμεζάνα και τρίβετε λίγο φρέσκο πιπέρι.
Σερβίρετε αμέσως.