Σουβλάκια με καρέ πεπονιού, προσούτο και μοτσαρέλα

Δροσερό και εύκολο ορεκτικό για όλη την παρέα

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 2-4 άτομα

700 γραμμάρια πεπόνι κομμένο σε κύβους
6 φέτες προσούτο, κομμένες σε τρίτα
18 μπαλάκια μοτσαρέλας
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Φρέσκα φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση

Κόψτε πεπόνι σε κύβους 2,5 εκατοστών. Καρφιτσώστε σε μια οδοντογλυφίδα από ένα κομμάτι πεπόνι, προσούτο και μποτσαρέλα. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με δυόσμο και σερβίρετε.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr