Συνταγή για αλμυρά κρουασάν με φέτα

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
 
Υλικά
 
Για 2-4 άτομα 
  • λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ένα αυγό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι
  • 1 συσκευασία έτοιμη ζύμη για κρουασάν (φύλλο σφολιάτας)
  • 200 γραμμάρια φέτα 
Εκτέλεση
 
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
Πολτοποιούμε τη φέτα μαζί με το πιπέρι το αυγό και το αλεύρι. Κόβουμε τη ζύμη του κρουασάν σε τετράγωνα κομμάτια.
 
Στα μισά κομμάτια βάζουμε από μία κουταλιά από το μείγμα φέτας, με τα άλλα μισά τα καλύπτουμε και πιέζουμε περιφερειακά σε κάθε κρουασάν.
 
Αφήνουμε σε ζεστό φούρνο να διπλασιάσει τον όγκο του και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα για 20 - 25 λεπτά.