Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 4-6 άτομα
1 κονσέρβα καλαμπόκι εμπορίου
1 κούπα κρέμα γάλακτος σόγιας
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
4 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με ελάχιστο λάδι.
Στη συνέχεια χτυπάμε σε ένα μίξερ το σοταρισμένο κρεμμύδι μαζί με το καλαμπόκι και την κρέμα γάλακτος σόγιας.
Βάζουμε τα υλικά σε μια κατσαρόλα και ζεσταίνουμε χωρίς να βράσουμε. Προσθέτουμε πιπέρι και κομμάτια από το υπόλοιπο καλαμπόκι και το ζαμπόν ανακατεύοντας και αποσύρουμε από την εστία.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr