Σάλτσα aioli

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

5 σκελίδες σκόρδο
1 κρόκο αυγού
1 πατάτα βρασμένη
Mισό λεμόνι
250 γρ. ελαιόλαδο
Aλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο γουδί. Έπειτα, προσθέτουμε διαδοχικά τη ζεστή πατάτα και τον κρόκο, χτυπώντας συνέχεια στο γουδί κι τέλος ρίχνουμε λίγο-λίγο το λάδι και το λεμόνι.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr