Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 2 - Eύκολη
Υλικά
2 φλιτζάνια καλαμποκάλευρο
1 φλιτζάνι νερό
Αλάτι
Εκτέλεση
Χρησιμοποιώντας τα χέρια μας δημιουργούμε μια ζύμη με το καλαμποκάλευρο και το νερό.
Ζυμώνουμε μέχρι να μαλακώσει.
Στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός πλάστη κόβουμε τη ζύμη σε 12 δίσκους και τους απλώνουμε.
Βουτυρώνουμε ένα τηγάνι και ψήνουμε τις 12 τορτίγιας για μερικά λεπτά και από τις δύο πλευρές.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr