Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 2-4 άτομα
1 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε πλάγιες φέτες 2 εκ.
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο μαλακό
2 τριμμένες σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα της επιλογής σας (δεντρολίβανο, άνηθο, κόλιανδρο)
1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες τσίλι
2 κουταλιές της σούπας τυρί μοτσαρέλα τριμμένη
4 κουταλιές της σούπας ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες
4 πιπεριές Jalapenos ψιλοκομμένες
Αλάτι
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το βούτυρο, το σκόρδο, τα βότανα, νιφάδες τσίλι, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Απλώνετε ένα φύλλο λαδόκολλα σε ένα ταψί. Κόβετε το ψωμί ή την μπαγκέτα σε πλάγιες φέτες 2 εκ. Απλώστε από ένα το μείγμα βουτύρου σε κάθε φέτα ψωμιού.
Στη συνέχεια πασπαλίστε με το τυρί τριμμένο, ψιλοκομμένες ελιές και τις ψιλοκομμένες πιπεριές jalapenos .
Ψήστε για 5 έως 8 λεπτά και σερβίρετε.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr