Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 2-4 άτομα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 κρεμμύδι
Αλάτι, πιπέρι
1 κιλό πλυμένα βλίτα ή ραδίκια ή σπανάκι
100 γραμμάρια τυρί φέτα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ρίχνετε τα βλίτα και τα αφήνετε να βράσουν για 10 λεπτά. Στη συνέχεια τα σουρώνετε και τα βάζετε σε ένα μπολ.
Τρίβετε στον τρίφτη ένα κρεμμύδι.
Σε ένα τηγάνι βάζετε το βούτυρο να λιώσει και προσθέτετε το κρεμμύδι. Ανακατεύετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Όταν ροδίσει, ρίχνετε σιγά- σιγά τα βλίτα. Ανακατεύετε καλά. αφήνετε να πάρει μία βράση. Στο τέλος προσθέτετε το τυρί.
Ανακατεύετε. Προσθέτετε πιπέρι και αν δεν είναι αλμυρό το τυρί, προσθέτετε και αλάτι.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr