Από το Γιάννη Λιάκου
Αυτό το πιάτο το είχα σερβίρει πριν χρόνια σε ένα μενού Χριστουγέννων με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Παίρνουμε φύλλο κανταίφι και το ανοίγουμε σε πλάτος 12 εκατοστά με υγρά χέρια για να μην ξεραθεί και γεμίζουμε με την γέμιση που έχουμε φτιάξει και τυλίγουμε μικρά κανταιφάκια σφιχτά. Τα στρώνουμε σε ένα ταψί σφιχτά μεταξύ τους και με ένα πινέλο αλοίφουμε με ζεστό βούτυρο. Το ψήνουμε στους 180οC για 15-20 λεπτά. Από πάνω τους σερβίρουμε γλυκό κουταλιού σταφύλι ή κάστανο που το έχουμε ανακατέψει με 2-3 σφηνάκια γλυκού κρασιού.
Για την γέμιση:
Σε μια λεκάνη βάζουμε ¼ φέτα, ¼ μανούρι, ¼ μανούρι , ½ πράσο, θυμάρι, 2 πρέζες αλάτι και αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Το πράσο το έχουμε μαράνει σε ελαιόλαδο με φρέσκο κρεμμύδι και το έχουμε αφήσει να στραγγίξει. Ανακατεύουμε καλά και είμαστε έτοιμοι.