Από το Γιάννη Λιάκου
Παίρνουμε από τον χασάπη μας ένα πολύ καλά καθαρισμένο συκώτι , το αλατοπιπερόνουμε και το βάζουμε σε τηγάνι που έχουμε προθερμάνει.
Αφού τσιγαριστεί καλά το σβήνουμε με λευκό balsamico ξύδι ή στην περίπτωση που δεν έχουμε με ένα καλό ξύδι.
Προσθέτουμε λεπτοκομμένες λωρίδες κρεμμυδιού και αφού χαμηλώσουμε την φωτιά αφήνουμε το κρεμμύδι να μαραθεί.
Αποσύρουμε το συκώτι από το τηγάνι και προσθέτουμε μία κουταλιά ζάχαρη , μία κουταλιά μέλι και λίγο ξύδι ακόμα. \
Με μία ξύλινη κουτάλα ανακατέβουμε καλά και αφήνουμε το κρεμμύδι να καραμελώσει. Μόλις ετοιμαστεί το σερβίρουμε πάνω στο συκώτι μας.
Για τους λάτρεις του chilly μπορούν να προσθέσουν λίγο λεπτοκομμένο πάνω στο συκώτι.