Το ρυζόγαλο με σοκολάτα Αν θέλουμε να το σερβίρουμε παγωμένο όπως το απλό ρυζόγαλο το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 90 λεπτά.
Συνταγή για βασιλόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας! Όταν το must γλυκό των Χριστουγέννων συνδυαστεί με τη λατρεμένη σοκολάτα, το αποτέλεσμα είναι... αξέχαστο!
Muffin καρύδας από τη Γαλλία Αλείφουμε με βούτυρο και αλεύρι τις ατομικές φόρμες για κέικ (σαν αυτές που φτιάχνουμε και τα muffins), τις γεμίζουμε μέχρι τα 3/4 και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου.
Μάφινς με καρύδια και μύρτιλλα Βγάλτε τα μάφινς από το ταψί και αφήστε τα να κρυώσουν πάνω σε μια σχάρα, μαζί με το χαρτί.
Κορμός με σαντιγί και κεράσια Τυλίξτε προσεκτικά από άκρη σε άκρη και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 2 ώρες. Πασπαλίστε με κακάο ή άχνη ζάχαρη και σερβίρετε κομμένο σε φέτες.
Candy cane cookies Σε ένα μεγάλο μπολ ή κάδο του μίξερ περίπτερο, ανακατεύετε τη ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να μαλακώσει.
Ξεροτήγανα με μέλι και κανέλα Όταν τηγανιστούν όλα, τα τοποθετούμε σε βαθιά πιατέλα και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα ή με μέλι.
Tiramisu κρέμα Για τούρτες, τάρτες, πάστες κ.ά. Μπορεί να διακοσμηθεί με κακάο, φρέσκες φράουλες , σαντιγύ.
Τραγανοί λουκουμάδες Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι 'κόβοντας' τους λουκουμάδες με το χέρι. Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα.