Μία πρωτότυπη συνταγή που θα λατρέψετε
Απαιτούμενος χρόνος: 260 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 3 - Μέτρια
Υλικά
Μισό λίτρο παγωτό βανίλια
250 γραμμάρια αμυγδαλόψυχα
50 γραμμάρια φρέσκο γάλα
Δύο αυγά
Λίγο αλεύρι
Εκτέλεση
Χωρίζουμε το παγωτό σε μπάλες, τις αλευρώνουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη για δύο ώρες. Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και περνάμε τις μπάλες από το μείγμα και από το αλεσμένο αμύγδαλο.
Ξαναμπαίνουν στην κατάψυξη για άλλες δύο ώρες και μετά το τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι μέχρι να χρυσίσει.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr