Επιτυχημένη συνταγή για παγωτό μπισκότο κρέμα

Θα ξετρελαθούν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 φακελάκια σαντιγί σε σκόνη
1-2 σακουλάκια μπισκότα σοκολάτας της επιλογής σας
2 κουτιά γάλα εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε το γάλα σε ένα μπολ και βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.

Παράλληλα βάζουμε το ζαχαρούχο στο ψυγείο.

Χτυπάμε το γάλα εβαπορέ στο μίξερ μέχρι να φουσκώσει.

Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα.

Τέλος προσθέτουμε την σκόνη και ανακατεύουμε.

Σπάμε τα μπισκοτάκια σε γουδί και τα προσθέτουμε στο μείγμα.

Βάζουμε το παγωτό σε ειδικό δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες μέχρι να παγώσει.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr