Παγωμένο ζελέ με φρυγανιά

Ένα δροσερό γλύκισμα με πολύ απλά υλικά

Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 2 - Eύκολη

Υλικά

Τρία φακελάκια κρέμα στιγμής βανίλια

Δύο κουτιά ζελέ κεράσι ή φράουλα

Ένα πακέτο φρυγανιές

Ένα ποτήρι ζάχαρη

Ένα ποτήρι νερό

Σαντιγί

Σιρόπι κεράσι ή φράουλα

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε το σιρόπι, βράζοντας τη ζάχαρη με το νερό για 7 λεπτά. Σε ένα πυρέξ τοποθετούμε τις φρυγανιές, τις οποίες περιχύνουμε με το σιρόπι. Φτιάχνουμε τον ζελέ και πριν πήξει τελείως το ρίχνουμε στις φρυγανιές.

Σε ένα άλλο μπολ ετοιμάζουμε την κρέμα στιγμής και αφού έχει πήξει τελείως το ζελέ, την στρώνουμε από πάνω. Αν θέλουμε βάζουμε σαντιγί και σιρόπι κεράσι ή φράουλας.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr