Δοκιμάστε το με σιρόπι φράουλα και απογειώστε τη γεύση
Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 4-6 άτομα
450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 2%
150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα χτυπάμε καλά με ένα σύρμα.
Παγώνουμε το παγωτό σε παγωτομηχανή, αν έχουμε. Διαφορετικά το βάζουμε σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες.
Χτυπάμε ελαφρά το μείγμα ανά μισή ώρα για 6 φορές για να παγώσει ομοιόμορφα.
Σερβίρουμε το παγωτό με σιρόπι φράουλα.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr