Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 2 - Εύκολη
Υλικά
- ¼ της κούπας ρύζι καρολίνα
- Τέσσερις κούπες γάλα
- Τρεις κουταλιές της σούπας άνθος αραβοσίτου (όχι στιγμής)
- Τρεις κουταλιές της σούπας ρυζάλευρο
- Μισή κούπα ζάχαρη
- Δύο κούπες νερό
- Κανέλα
- Αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι με το νερό και το αλάτι μέχρι να εξατμιστεί όλο το νερό και το ρύζι να γίνει πολύ μαλακό. Προσθέτουμε τρεις κούπες γάλα και ανακατεύουμε καλά για να μην σβολιάσει το ρύζι. Σιγοβράζουμε για 15 περίπου λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
Ανακατεύουμε την τελευταία κούπα γάλα με το άνθος αραβοσίτου και το ρυζάλευρο και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας μέχρι να πήξει ελαφρά. Γεμίζουμε τα μπολάκια μας και σερβίρουμε με κανέλα.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr