Μπισκότα λεμονιού με αμύγδαλο

Αφράτα και γλυκά μπισκότα με απαλή γεύση για το πρωινό σας

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 6-8 άτομα

Ξύσμα από ένα λεμόνι
1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Μισό φλιτζάνι φρέσκο βούτυρο
2 κρόκους αυγού
Μισό φλιτζάνι φρουκτόζη
2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλόσκονη

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη φρουκτόζη για 5 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε ένα - ένα τους κρόκους και ξαναχτυπάμε. Προσθέτουμε όλα τα στερεά υλικά, κάνουμε μια ζύμη μαλακή και πλάθουμε τα μπισκότα.

Η ζύμη δεν πρέπει να βγει τελείως στεγνή, θέλουμε να είναι μαλακή και λίγο σαν χυλός. Με ένα κουτάλι βάζουμε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr