Από το Γιάννη Λιάκου
Υλικά :
• 500γρ. τυρί μασκαρπόνε
• 500γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη
• 200γρ. κιγιέ
• 7 τεμάχια ζελατίνας
Εκτέλεση:
Μαλακώνουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό, τις στραγγίζουμε και τις λιώνουμε σε μπεν μαρί. Χτυπάμε ελαφρά το τυρί και ανακατεύουμε αφράτα όλα τα άλλα υλικά. Γεμίζουμε αμέσως με το μίγμα τούρτες, πάστες κ.α.
Παρασκεύη βάσης : Βάση από μπισκότα digestive. Συνεχίζουμε με μία στρώση βατόμουρα ή μαυρόκερασο και από πάνω μία στρώση κρέμας τσιζ-κέικ. Επαναλαμβάνουμε με μία στρώση βατόμουρα ή μαυρόκερασο και σκεπάζουμε με κρέμα τσιζ-κέικ. Διακοσμούμε με φρούτα σε μορφή ζελέ και σαντιγί.