Από το Γιάννη Λιάκου
Χτυπάμε ένα κιλό κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει, όχι όμως μέχρι να γίνει σαντιγύ και έπειτα τη βάζουμε στο ψυγείο.
Βράζουμε μισό κιλό γάλα, προσθέτουμε ξύσμα από ένα πορτοκάλι και αφού βράσει το περιχύνουμε σε ένα κιλό κουβερτούρα καλής ποιότητας την οποία ήδη έχουμε σπάσει σε κομμάτια.
Την ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να λιώσει καλά και την αφήνουμε για δέκα λεπτά να κατέβει η θερμοκρασία της.
Την ενσωματώνουμε στην κρέμα που έχουμε ήδη χτυπήσει και την σερβίρουμε σε μεγάλα ποτήρια.
Τα αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες.