Καραμελωμένα βερίκοκα με παγωτό

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ 

 

Χρόνος προετοιμασίας: 5΄

Χρόνος παρασκευής: 20΄ 

 

Υλικά

15 βερίκοκα

4 κ.σ ζάχαρη άχνη

50 γρ. φρέσκο βούτυρο

Κανέλα τριμμένη 

 

Για το σερβίρισμα

Παγωτό της αρεσκείας σας 

 

 

 

Εκτέλεση:

  • Ανοίγουμε τα βερίκοκα στα δύο και αφαιρούμε το κουκούτσι. Τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί.

  • Πασπαλίζουμε με το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη και τη κανέλα.

  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20΄ μέχρι να καραμελώσουν.

  • Αφού κρυώσουν σερβίρουμε, συνοδεύοντας με παγωτό της αρεσκείας μας.