ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 10΄
Χρόνος παρασκευής: 1 ώρα΄
Υλικά
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
200 ml κρέμα γάλακτος
50 ml γάλα
50 ml καφέ espresso
Εκτέλεση:
-
Σε ένα μπολ βάζουμε τη ψιλοκομμένη σοκολάτα.
-
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη κρέμα, το γάλα και τον καφέ. Μόλις πάρει βράση, αδειάζουμε στο μπολ με τη σοκολάτα.
-
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
-
Μοιράζουμε το μείγμα σε φλιτζανάκια espresso, τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον.
-
Σερβίρουμε.