ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 30΄
Χρόνος παρασκευής: 1 ώρα
Υλικά
200 γρ. βούτυρο
150 γρ. κουβερτούρα
4 αυγά
250 γρ. ζάχαρη
150 γρ. αλεύρι
100 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια
Υλικά για τη γέμιση
300 γρ. φυστικοβούτυρο
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
-
Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί το βούτυρο σε μπαιν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά με μια ξύλινη κουτάλα.
-
Στρώνουμε σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί (25Χ 25 cm). Ψήνουμε στους 170 για δέκα λεπτά.
-
Μετά αφήνουμε το brownie να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά για μια ώρα στο ψυγείο.
-
Κόβουμε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια 4 χ 10 cm και φτιάχνουμε σάντουιτς με το μίγμα του φυστικοβούτυρου στη μέση.