ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 5΄
Χρόνος παρασκευής: 25΄
Υλικά για 6 άτομα
1 λίτρο γάλα
300 γρ. ρύζι καρολίνα
1 σφηνάκι Grand Marnier
200 γρ. ζάχαρη
1 βανίλια
200 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση
-
Σε μια κατσαρόλα βάλτε όλα τα υλικά για το ρυζόγαλο εκτός από τη ζάχαρη, το Grand Marnier και τη σοκολάτα . Βάλτε τη κατσαρόλα στη φωτιά σε μέτρια ένταση και βράστε ανακατεύοντας συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα για 20΄ περίπου μέχρι το ρύζι να βράσει πολύ καλά.
-
Όταν έχει βράσει το ρύζι αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε μέσα τη ζάχαρη, το Grand Marnier και τη σοκολάτα. Ανακατέψτε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και σερβίρετε.