ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 15΄
Χρόνος παρασκευής: 15΄
Υλικά για 8 άτομα
250 γρ. ζάχαρη
4 αυγά
60 γρ. γάλα
250 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. βούτυρο λιωμένο
150 γρ. ελαιόλαδο
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 κ.γ. κανέλα
¼ κ.γ γαρύφαλλο
Ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
1. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
2. Μοιράζουμε το μείγμα σε φόρμες για muffins (τοποθετώντας το φλουρί σε ένα από αυτά) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15΄περίπου στους 190 βαθμούς.
3. Τοποθετούμε τα ψημένα muffins σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη, όπου χρειάζεται, για να σχηματιστεί ο αριθμός 2014.