ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 5΄
Χρόνος παρασκευής: 5΄
Υλικά για 6 ποτήρια του μαρτίνι
Για τη βάση
200 γρ. Μπισκότα τύπου digestive τριμμένα
80 γρ. Βούτυρο λιωμένο
50 γρ. ζάχαρη
1 πρέζα κανέλα
1 πρέζα αλάτι
Για τη κρέμα
300 γρ. Τυρί φιλαδέλφεια
50ml κρέμα γάλακτος
100 γρ. Ζάχαρη
200 γρ. Σαντιγύ
Για τη διακόσμηση
200 γρ. Φραμπουάζ
Εκτέλεση
-
Φτιάξτε τη βάση για το cheesecake. Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά για τη βάση. Τη μοιράζετε σε 6 ποτήρια του μαρτίνι.
-
Φτιάξτε την κρέμα. Σε ένα μπολ βάλτε όλα τα υλικά εκτός από τη σαντιγύ και χτυπήστε με σύρμα μέχρι να αφρατέψει. Τέλος, προσθέστε τη σαντιγύ και ανακατέψτε ελαφρά με σπάτουλα σιλικόνης.
-
Μοιράστε την κρέμα στα ποτήρια, διακοσμήστε με φραμπουάζ και τοποθετήστε στο ψυγείο για μια ώρα περίπου, πριν σερβίρετε.