ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 15΄
Χρόνος παρασκευής: 1 ώρα
Υλικά για 4 ποτήρια του παγωτού
600 γρ. μπίτερ σοκολάτα
300 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγύ
Εκτέλεση
-
Φτιάξτε τη μους. Ψιλοκόψτε τη σοκολάτα και βάλτε τη σε ένα μπολ. Βράστε 300 γρ. κρέμα γάλακτος και ρίξτε τη στη ψιλοκομμένη σοκολάτα. Ανακατέψτε με ένα σύρμα χειρός. Προσθέστε τη σαντιγύ ανακατέψτε απαλά με κυκλικές κινήσεις.
-
Μοιράστε τη μους σε ποτήρια, βάλτε τη στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον πριν σερβίρετε.