Αραβική πίτα με κατσικάκι και κάρυ

ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ

Χρόνος παρασκευής : 10 λεπτά

Για 4 άτομα

ΥΛΙΚΑ :

4 αραβικές πίτες

400 γρ. κατσικάκι χλιαρό και ψιλοκομμένο

250 γρ. γιαούρτι

2 κ.σ. κάρυ

10 - 15 λεπτές φέτες αγγούρι

4 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα

1 ντομάτα κομμένη σε φέτες

Ένα λεμόνι

Πράσινη σαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο και λαδολέμονο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύετε το γιαούρτι με το κάρυ. Ανοίγετε τις πίτες (μπορείτε να τις ζεστάνετε σε δυνατό φούρνο για 2 - 3 λεπτά, αφού τις βρέξετε ελαφρά) και τις αλείφετε με το μείγμα γιαουρτιού.

Απλώνετε ψιλοκομμένο το κατσικάκι, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ρίχνετε μερικές σταγόνες λεμόνι. Τυλίγετε τις πίτες σε ρολό, ώστε να μην είναι πολύ χαλαρές.

Τις κόβετε στα 4 και τις σερβίρετε με μια πράσινη σαλάτα.