Από το Γιάννη Λιάκου
Από το αρνάκι το τσιγαριστό που έχει περισσέψει τεμαχίζουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα μπολ.
Αλατοπιπερώνουμε καλά και προσθέτουμε λίγο γιαούρτι και φέτα τεμαχισμένη. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε λίγα πράσα και φρέσκο κρεμμύδι σε ελαιόλαδο και βούτυρο. Μόλις μαραθεί το πράσο το βάζουμε σε ένα τρυπητό για να στραγγίξει.
Όταν χάσει τα υγρά του ενσωματώνουμε το αρνάκι. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε φύλλα κρούστας 1-1.
Με ένα πινέλο βουτυρώνουμε 9 φύλλα και προσθέτουμε το μίγμα μας.
Σκεπάζουμε με άλλα 9 φύλλα με τον ίδιο τρόπο. Χτυπάμε 3 κρόκους αυγών και αλοίφουμε την πίτα μας.
Την χαράζουμε τετραγωνάκια και ψήνουμε στους 180 C σε προθερμασμένο φούρνο. Σερβίρουμε με μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι.