Από το Γιάννη Λιάκου
Από το ψάρι που περίσσεψε από το σαββατοκύριακο παίρνουμε το ψαχνό και το βάζουμε σε ένα μπολάκι.
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, μαιντανό, χοντρό αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον χυμό από ένα λάιμ.
Ανακατέψτε τα καλά.
Βάλτε σε μια μεγάλη μπασίνα χοντροκομμένα φύλλα από γαλλικό μαρούλι, ελληνικό μαρούλι και διάφορες λόλες, προσθέστε κρουτόν και το ψάρι και ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο και χυμό από ένα λάιμ.
Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαιντανό.