Από το Γιάννη Λιάκου
Από το μοσχάρι του σαββατοκύριακου περάστε το σε μια κατσαρόλα πλατιά και ρηχή και αφήστε το να σιγοβράσει.
Προσθέστε λίγα ολόκληρα μανιτάρια ακόμη και αν έχετε λίγο ζουμάκι από αποξηραμένα porcini. Όταν αρχίσει το κρέας να μαλακώνει με μια πρέσσα του πουρέ πιέστε το μοσχαράκι ώστε να αρχίσει να διαλύεται.
Βράστε λιγκουίνι ή πέννες σε ζεματισμένο, αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και μετά περάστε τα ζυμαρικά μέσα στη σάλτσα χωρίς να τα κρυώσουμε.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό και φύλλα από σέλερυ.