ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 10΄
Χρόνος παρασκευής: 20΄
Υλικά
2 φλιτζάνια από ρεβίθια φούρνου
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Δυόσμος ψιλοκομμένος
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Διαδικασία:
-
Λιώνουμε στο μούλτι τα ρεβίθια και αδειάζουμε σε ένα μπολ. Προθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο και αλεύρι όσο χρειάζεται για να έχουμε ένα σφιχτό μείγμα. Αφήνουμε να 30’ να ξεκουραστεί.
-
Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο, ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
-
Σερβίρουμε.