ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 10΄
Χρόνος παρασκευής: 30΄
Υλικά
1 κιλό καρότα
500 ml λευκό ξύδι
500 ml λευκό κρασί
Πιπέρι σε κόκκους
Σέλινο
Δάφνη
Άνιθο
Σκορδο
αλάτι
για τη συντήρηση
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
-
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια.
-
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα.
-
Σουρώνουμε και αποθηκεύουμε σε βάζα καλύπτοντας με ελαιόλαδο και τα μυρωδικά.