ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 15΄
Χρόνος παρασκευής: 30΄
Υλικά
400 γρ. φύλλο κρούστας
Μοσχάρι κοκκινιστό ψιλοκομμένο
Πουρές μελιτζάνας
Λιωμένο βούτυρο για το άλειμμα των φύλλων
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Διαδικασία:
-
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στα τέσσερα. Παίρνουμε τρία κομμάτια και αφού αλείψουμε καθένα με βούτυρο, τοποθετούμε στο κέντρο μια γεμάτη κουτάλια από μοσχάρι και πουρέ μελιτζάνας. Διπλώνουμε στα πλάγια το φύλλο για να φυλακίσουμε μέσα τη γέμιση και τυλίγουμε ρολάκια.
-
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.