ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 5΄
Χρόνος παρασκευής: 10΄
Υλικά
500 γρ. μανούρι
Χυμός από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Ρίγανη
Φρέσκο θυμάρι
Κόκκους από ροζ, πράσινο και μαύρο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
-
Ψήνουμε το μανούρι σε ένα ραβδωτό τηγάνι.
-
Το κόβουμε κομμάτια και το τοποθετούμε σε ένα αποστειρωμένο βάζο μαζί με τα μυρωδικά και το χυμό από τα λεμόνια. Γεμίζουμε το υπόλοιπο με ελαιόλαδο και σφραγίζουμε το βάζο.
-
Αφήνουμε εκτός ψυγείου δύο-τρεις μέρες και είναι έτοιμο να το καταναλώσουμε.