Μανούρι σε ελαιόλαδο με μυρωδικά

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

Χρόνος προετοιμασίας:

Χρόνος παρασκευής: 10΄

 

Υλικά

500 γρ. μανούρι

Χυμός από 2 λεμόνια

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Ρίγανη

Φρέσκο θυμάρι

Κόκκους από ροζ, πράσινο και μαύρο πιπέρι

Ελαιόλαδο 

 

 

 

Εκτέλεση

  1. Ψήνουμε το μανούρι σε ένα ραβδωτό τηγάνι.

  2. Το κόβουμε κομμάτια και το τοποθετούμε σε ένα αποστειρωμένο βάζο μαζί με τα μυρωδικά και το χυμό από τα λεμόνια. Γεμίζουμε το υπόλοιπο με ελαιόλαδο και σφραγίζουμε το βάζο.

  3. Αφήνουμε εκτός ψυγείου δύο-τρεις μέρες και είναι έτοιμο να το καταναλώσουμε.