ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 15΄
Χρόνος παρασκευής: 30΄
Υλικά
1 κούπα βρασμένο ρύζι καρολίνα κρύο
1 κούπα μαύρο ριζότο με σουπιά
1 αυγό
Φρυγανιά τριμμένη
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ρύζι με το ριζότο.
- Πλάθουμε μπαλάκια που τα στρώνουμε ταψί που έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί. Αφήνουμε στο ψυγείο για 30΄.
- Βουτάμε κάθε μπαλάκι σε χτυπημένο αυγό, κυλάμε στη τριμμένη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Σερβίρουμε