Μαύρα arancini από ριζότο με σουπιά

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ 

 

Χρόνος προετοιμασίας: 15΄

Χρόνος παρασκευής: 30΄

 

 

Υλικά

1 κούπα βρασμένο ρύζι καρολίνα κρύο

1 κούπα μαύρο ριζότο με σουπιά

1 αυγό

Φρυγανιά τριμμένη

Ηλιέλαιο για τηγάνισμα

 

 

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ρύζι με το ριζότο.
  • Πλάθουμε μπαλάκια που τα στρώνουμε ταψί που έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί. Αφήνουμε στο ψυγείο για 30΄.
  • Βουτάμε κάθε μπαλάκι σε χτυπημένο αυγό, κυλάμε στη τριμμένη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  • Σερβίρουμε