Μακαρονόπιτα ατομική

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

Χρόνος προετοιμασίας: 10΄

Χρόνος παρασκευής: 20΄

 

Υλικά

2 φύλλα κρούστας

2 κ. σ. Ελαιόλαδο

1 φλυντζάνι κριθαράκι καμπονάρα

 

 

 

 

Εκτέλεση

  1. Αλείφουμε τα φύλλα με το ελαιόλαδο. Τοποθετούμε το κριθαράκι καμπρονάρα και τυλίγουμε σε φάκελο.

  2. Ψήνουμε για 15΄σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς.

  3. Σερβίρεται ζεστό.